Kennel Emilero

B-kull

7. uker og en uke til levering... Tiden har gått så fort! I en uke hadde jeg med valpene på sommerferie til ei venninne av meg, der fikk de masse omsorg av barna i huset (vi var 7 barn på det meste). Særlig de største jentene syntes det var stas med valpene.

I dag har valpene vært en tur til veterinæren og blitt vaksinert, chippet og fått helseattest. Alle uten anmerkning. Det er fortsatt to ledige hannvalper som søker gode hjem.

Emilero's Balder

Emilero's Balder

 

Emilero's Balto

 

Emilero's Balto

 

 

 

18.juli

Lenge siden jeg oppdaterte nå... Valpene har begynt å spise, og denne uka har jeg også hatt de ute hver dag en kort stund. Det var nok litt skummelt i begynnelsen, men nå er de mere trygge på det å komme seg ut. Alba oppdrar dem fint og jeg synes hun tar seg veldig godt av valpene sine. Det har vært noen besøkende og flere vil det nok bli ;) Jeg er opptatt av at de skal møte på forskjellige mennesker og at de skal bli sosialisert så godt jeg har mulighet til med 6 valper. Det blir kjøretur, hilse på snille hunder, hilse på barn og gamle, vel så unge, kvinner og menn :) For tiden har jeg et kattekull i "fosterhjem" der det er en som mangler hjem. Etterhvert vil de få hilst mere på hverandre når valpene blir litt eldre. Nå er faktisk kattungene på 8-9 uker like store som valpene...Jeg skal få lagt ut flere bilder av valpene. Det har vært problemer med å  overføre bilder fra mobilen min som for tiden fungerer som fotoapparat.  

8.juli 2012

Valpene vokser og har nå åpnet øynene. De stabber rundt med ustø små bein og balansen blir bedre. De har såvidt begynt å leke med hverandre, mens noen tar livet helt med ro. Det er morsomt å se hvordan personligheten kommer mer og mer frem. Det er fortsatt to hannvalper til salgs.

 

 

27.juni. 2012

Valpene er nå 1,5 uke gamle, de vokser fort og Alba steller godt med sine små. Vi venter bare nå på at øynene skal åpne seg. Valpene er som små babyer og det eneste de gjør nå er å sove og spise. De første dagene slet vi med diare, men med litt endring av för i fra veterinær og Zolac hjalp det godt og mor og barn har det bra nå.  

 

 

Kennel Emilieros B-kull ble født natt til mandag 18.juni. Fødselen foreløp uten vanskligheter og de 6 første valpene kom ut mellom 00.50-2.50. Ganske hekstisk når man skal veie og notere, hjelpe o.l. før neste valp meldte sin ankomst. kl 5.20 kom valp nr 7 som dessverre viste seg å være noe galt med, så jeg valgte å avlive henne i samråd med min veterinær. Det var en trøtt og sliten oppdretter som kunne endelig legge seg i noen timer etter 26 timer uten noe form for søvn. Glad og lykkelig over at alt gikk tross alt bra med Alba og valpene.